Gran resultat de les jugadores catalanes a l'últim torneig del Nike Junior Tour

La setmana del 15 al 21 de juliol s’ha disputat la darrera prova del Circuit NIKE JUNIOR TOUR a les instal·lacions de l’Stadium Casablanca.

Pel que fa a l’expedició catalana cal destacar, de nou, el gran paper del tennis català en aquest torneig, en especial les noies ja que Anna Bulló en categoria infantil i Maria Pagès en categoria aleví, varen aconseguir disputar la final amb una sort diversa.

En aquesta ocasió, la FCT va anar cap a Saragossa amb aproximadament 15 jugadors/es, i com en altres tornejos els representats catalans han donat una gran imatge i han rendit a un bon nivell.

Pel que fa a la prova d’Infantil Femení, destacar la victòria en una disputadíssima final de l’Anna Bulló davant Angela Fita per 64 46 64. La jugadora del CT de la Salut, ha jugat a un gran nivell tota la setmana, i gràcies a un tennis molt regular ha aconseguit guanyar el seu primer torneig del Nike Junior Tour.

Pel que fa a l’Aleví Femení, Maria Pagès va proclamar-se sots-campiona després de perdre la final davant Carlota Martinez cap de sèrie 1 i màxima favorita per guanyar el torneig. La jove jugadora del Cercle Sabadallès, va perdre 60 61 en la final, però va realitzar un magnífic torneig durant tota la setmana. Destacar també el gran paper de les germanes Aran i Ares Teixidó, que varen perdre les dues en les semifinals en tres sets en ambdós partits.

Pel que fa als nois, el millor resultat fou per Roger Romero, qui va perdre en les semifinals per 64 61, quedant-se així a les portes de la final, però havent realitzat un gran setmana de tennis.

Moltes felicitats de nou a tots els jugadors i jugadores catalans/es per el nivell mostrat en el torneig.