Notícies

Gran participació i nivell al I Open Internacional de Tennis Platja de Cambrils

El I Open Internacional de Tennis Platja de Cambrils va començar dijous 23 d’agost amb les proves individuals i al divendres següent la mixta, tot i no ser proves puntuables van gaudir d’una gran participació i nivell.

Dissabte, ja amb tots els jugadors presents, prop d’una setantena provinents de tota Espanya, França, Itàlia, Alemanya, Mèxic i Eslovènia, va donar el tret de sortida a les proves masculina i femenina, aquesta vegada en la modalitat de dobles.

En la femenina, De Toro i Gamell van sorprendre al situar-se a la final sense anar de cap de sèrie i guanyant a dures rivals; Escandell i Sitjà van frenar aquesta bona progressió després d’una final on va aparèixer el gran enemic climatològic d’aquest esport, el vent, el qual no ens va abandonar en tota la jornada de diumenge.

El jugador de casa, Ramírez, formant parella amb l’eslové Brinovic es van endur el torneig masculí contra uns durs rivals, els gallecs Tembrás i Sánchez.

Pel que fa a la prova mixta, els balears Escandell i Mompó es van imposar en un intens partit sobre Sitjà-Mast. I en les individuals un bonic duel entre mare i filla on al final la joventut va poder amb la maduresa, Omayra Farías se l’enduia davant Noa Farías per 9-4. En la masculina el de Torredembarra Magrinyà s’imposava al local Ramírez pel mateix resultat que les fèmines.

Agrair la presència de Carme Cros, regidora de Promoció Econòmica de Cambrils, Pere Lluís Berguedà, delegat territorial a Tarragona de la FCT i Carlos Rodríguez, director de la marca esportiva de tennis platja N-Shot.

Resultats dobles:

Femení: Escandell-Sitjà vs De Toro-Gamell 6/3 6/0

Masculí: Ramírez-Brinovic vs Tembrás-Sánchez 6/2 6/3

Mixta: Escandell-Mompó vs Sitjà-Mast 7/6(4) 6/3

Share