Notícies

Gran paper dels jugadors catalans en el primer torneig Nike Junior Tour 2014

Com és habitual en els darrers anys, la primera setmana de gener inicia el Circuit Nike Junior Tour a la Ciudad de la Raqueta. La FCT i molts clubs catalans han fet expedició a Madrid, amb un gran resultat dels jugadors i jugadores catalans.

El resultat més destacat va ser el de Jorge Plans en la prova aleví masculí. Després d’haver dut a terme un gran torneig i haver jugat a un gran nivell de joc durant tota la setmana, va cedir a la final per 62 64 davant Carlos Alcaraz, però va demostrar estar entre els millors jugadors d’Espanya de la categoria.

Pel que fa al quadre aleví femení l’expedició catalana va fer un gran paper, doncs Fiona Arrese i Sandra Ginés varen perdre a semifinals, mentre que Clara de Santiago va perdre als quarts de final amb la que posteriorment es va proclamar campiona del torneig, Marta Custic.

En categoria infantil també hi va haver una bona representació catalana, i en el quadre femení Marta del Pino i Carla Girbau varen accedir a les semifinals mostrant la seva evolució en els darrers mesos. Mariona Pérez per la seva part va perdre els quarts de final davant la gran favorita del torneig Paula Àrias.

Eduard Coronado i Alejandro Serret varen perdre als quarts de final davant Carlos Lopez i Alejandro Vedri respectivament. Destacar que l’Eduard és infantil de primer any, i que Serret va perdre amb el jugador que es va proclamar campió del torneig.

Un total d’ onze jugadors/es catalans varen anar amb l’expedició de la FCT,  en aquesta ocasió,  dirigida pel Fran Medina i Miquel Moreno,  Directors Tècnics Provincials de la FCT . A la FCT  ja estem preparant la nova expedició per el següent torneig que es celebrarà a València a finals de febrer.

Gran paper dels jugadors catalans en el primer torneig Nike Junior Tour 2014

2

Share