Gran paper de l’expedició catalana al Campionat d’ Espanya Aleví a Alacant. Aran Teixidó finalista a la categoria individual i, en dobles, victòria de Ares i Aran Teixidó.

Durant la setmana de l’ 1 al 7 de juliol es va disputar a l’ Sport Club d’Alacant el Campionat d’ Espanya Aleví de tennis, on un total de 20 jugadors catalans conformaven l’ expedició catalana desglossats de la següent manera: 9 jugadors i 11 jugadores.

A la categoria individual femenina, Aran Teixidó es va proclamar finalista, en ser superada en tres sets  63 46 63  per Irene Garcerán, qui ja es va desfer de la també catalana i principal favorita Cristina Mayorova per 16 62 63 a les semifinals.  Destacar els excel·lents resultats de les nostres jugadores, ja quequatre d’elles varen arribar a la ronda de  quarts de final, dos a semifinals i una jugadora a la final.

En dobles femení, les germanes Ares i Aran Teixidó es van proclamar campiones en derrotar a Garcerán/Pavlicic per 61 63, i en dobles masculí la parella formada per Coronado i Puigdemasa van arribar a les semifinals.

Pel que fa al quadre masculí, no hi va haver tanta sort, però malgrat tot els jugadors varen rendir a un bon nivell i varen deixar palès que el tennis català va a l’alça. El resultat més destacat va ser el d’ Eduard Coronado qui va perdre als quarts de final, amb el que posteriorment va ser el vencedor del torneig, Nicolás Álvarez en 3 sets.

Des de la FCT volem felicitar  a tota l’ expedició catalana participant i donar l’enhorabona en especial als campions i finalistes pels seus excel·lents resultats.