Notícies

Gran paper de la Delegació Catalana al “I Torneo Nacional Alevín de Tenis Ciudad de Lorca”

Lorca ha estat seu del 31 de gener al 3 de febrer del “I TORNEO NACIONAL ALEVÍN”. Cristina Mayorova, Maria Pagès, Aran Teixidó, David Puigdemasa i Eduard Coronado han estat els representants de la delegació catalana. Jugadors i jugadores de les diferents comunitats autònomes han estat convidats.

El torneig constava de diferents grups en format lligueta, dels que en sortien quarts finalistes tant de nois com de noies.

Els jugadores i jugadores catalans/es, varen jugar a un alt nivell malgrat el fort vent que es varen trobar, classificant-se tots ells pels quarts de final.

Pel que fa als nois, el millor català va ser Eduard Coronado, que va perdre a les semifinals, mentre que en el quadre femení, la Cristina Mayorova va proclamar-se brillant campiona després de remuntar un primer set en contra en una disputadíssima final.

Aquest és el segon títol de l’any de la jove jugadora gironina, doncs a principis de gener es va proclamar campiona del NIKE de Madrid.

Aquesta és la primera edició del torneig que va reunir als millors jugadors i jugadores alevins/es d’Espanya, i els resultats obtinguts pels catalans/es posen de manifest que el tennis català segueix creixent gràcies a l’esforç de clubs, acadèmies i escoles privades treballant conjuntament amb la FCT.

Share