Notícies

Gran Jornada de Tennis Platja a la ciutat comtal

La ciutat comtal va acollir el passat diumenge 26 de Maig  la I Prova WE BEACH Club Natació Barcelona dins de les seves instal·lacions. Tot i la jornada començar amb un cel que amenaçava es va poder completar amb tot un èxit de participació en les categories open femenina, open masculina i l’amateur. La competició, en la que hi van participar al voltant de 40 jugadors/res, es va desenvolupar al llarg de tot el dia amb 5 pistes de joc.

Prop del centenar de persones entre participants, tots els acompanyants com també varis dels socis del Club, van poder gaudir d’una esplèndida jornada repleta de vibrants enfrontaments, aigua i fruita gratuïta durant tot el dia, música  i speaker que amenitzava l’esdeveniment.

Destacar la “Beach Station”, una pista de mini Tennis Platja que, tant pels més petits com pels no tant petits poguessin fer un tast d’aquest apassionant esport; per a poder-ho fer uns dels espònsors del torneig, Drop Shot, va cedir una varietat de pales, tant per provar-les com per deixar-les a totes aquelles parelles amateur que no en disposaven com per a tots aquells interessats en provar aquesta modalitat esportiva. Destacar, que van ser molts els curiosos que es van atrevir a provar el Tennis Platja, especialment varis socis del CNB, habituals jugadors del takatà (un joc autòcton de la Barceloneta que es juga amb una pilota de tennis i es colpeja amb la mà) els quals en van quedar encantats.

La jornada va concloure amb el repartiment de premis als guanyadors i finalistes seguida d’un sorteig de premis. L’entrega de medalles, va comptar amb la presència del vicepresident esportiu de l’entitat del CNB, Ricard Navarro, el coordinador de l’Escola de Tecnificació d’esports de platja, Rafa Michelini, i les integrants de l’equip tècnic de Tennis platja del mateix club, Alba Gamell i Ana Salas.

Per la part masculina, es van proclamar campions Àlex Albors fent parella amb Martí Magriñá davant de Víctor Martínez i Gerard Rodríguez, en l’apartat femení van donar la sorpresa Guiomar Maldonado i Beatriz Martínez al derrotar les vigents sub campiones de Catalunya, Alba Gamell i Ana Salas en un intens partit.

En categoria Amateur, els joves Albert Casanovas i Andreu Pérez van guanyar a Marcial Prieto i Helena Velasco i en la consolació d’aquesta mateixa categoria la final la van composar jugadores novelles que de ven segur tornaran a repetir, Silvia Arbós i Laura Pastor van vèncer a Marta Domenech i Marta Oriol.

Tots els campions i finalistes van rebre una medalla cedida per Regal Difusión, a més d’un pack d’ulleres de sol polaritzades per gentilesa de Vista Òptica i productes Decoasports. A més, abans de la foto de família, es va procedir a un sorteig de regals com camisetes, ulleres sol, vals per llentilles gratuïtes i el regal estrella que fou un val per una setmana gratuïta del stage intensiu de tennis platja que organitza el CNB les tardes dels mesos de juny i juliol, l’afortunada va ser Laura Pastor.

Recordem que la propera prova del circuit català de la FCT serà el proper Diumenge a Torredembarra amb el III Open Oasis Reef Beach . Poden veure el calendari complert així com consultar tots els resultats del torneig en l’apartat de tennis platja / competició,

Agraïr al CNB i l’equip tècnic d’esports de platja, , a tots els patrocinadors i en especial a tots els participants i assistents, sense ells no hagués estat possible l’èxit.

Share