Notícies

Gran èxit del tennis català al primer Nike Junior Tour del 2013

La primera setmana de l’any 2013 va iniciar-se el Circuit NIKE JUNIOR TOUR 2013 a Madrid.

La FCT va estar-hi present amb més de 20 jugadores de les diferents províncies i clubs. No només hi havia jugadors/es que habitualment entrenen a les instal·lacions de la FCT, sinó que va estar composada per jugadors de diferents clubs  que varen demanar poder entrar en l’expedició. Fins a 3 furgonetes varen viatjar a Madrid.

Cristina Mayorova va proclamar-se campiona després d’una fantàstica setmana en la qual va mostrar una solidesa poc comú en nenes alevines, mentre que la també catalana Marina Bassols va ser finalista en la categoria infantil, demostrant també el gran potencial que té, vencent a les semifinals a la primera cap de sèrie.

No només va ser un èxit per aquestes dues joves tennistes, sinó que hi va haver molts jugadors i jugadores catalans que varen arribar a quarts de final (Maria Pagès, Catalina Medici, Esther Lopez, Logtemberg, Gonzalo Garcia-Nieto i Marc Roura), i molts d’altres  a vuitens, demostrant així que el tennis català s’està posicionant de nou en el més alt del tennis estatal.

Felicitats a tots els participants catalans/es!!!

Share