Notícies

Gran èxit de participació al 5è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis Platja

Aquest passat cap de setmana es va disputar el 5è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis Platja amb un gran èxit de participació, prop de 130 jugadors vinguts de gran part d’Europa i d’Espanya repartits en les diferents categories femenina, masculina i mixta.

Les finals i l’acte de lliurament de Trofeus van comptar amb l’assistència de Santiago Siquier, representant Territorial de l’Esport a Barcelona de la Generalitat de Catalunya,  Xavier Amador, gerent de l’Institut Barcelona Esports, Antoni Cuadrada, vicepresident FCT, Josep Antolino, membre de la Junta Directiva de la FCT i Pep Albalat, representant de Drop Shot a Catalunya

El gran nivell de joc i ambient dels jugadors aturava als passejants a gaudir del gran espectacle d’aquest esport, molts d’ells, s’atrevien a provar-ho en primera persona per quedar-se’n fascinats.

L’edició d’enguany ha superat totes les expectatives respecte al nivell dels jugadors i a la participació, fet que denota el creixement exponencial que està tenint aquest esport a nivell mundial.

En el quadre femení vam ser testimonis de la parella catalano-eivissenca Sitja-Escandell sota, una gran compenetració, del triomf davant Bacchetta i Bourdet les grans favorites del torneig.

Per la part masculina, els italians Carli-Meliconi van endur-se la final després d’un duríssim partit sobre els seus compatriotes Bianchedi/Chirico.

La final mixta es va decantar per la parella italiana Cimatti-Faccini en guanyar als francesos Bourdet-Courtois.

Gran part dels jugadors,independentment del seus propis resultats, van fer esment de la seva gran satisfacció envers a l’organització que va caracteritzar-se per una gran infraestructura a nivell de pistes, una acurada gestió i publicació avançada de quadres i horaris, un servei de beguda i zona d’ombra pels jugadors, música que ambientava i amenitzava els partits, una divertida i dinàmica comentarista que buscava la interacció dels jugadors, i en definitiva, un immillorable equip humà que va fer possible que els jugadors vulguin repetir en pròximes edicions.

Informar a tots els interessats que dimarts a les 20h esport3 emet un reportatge sobre el torneig.

Relació de resultats

Dobles femení:

Guanyadores Rosa Sitjà/Pilar Escandell 64 61

Finalistes Federica Bacchetta/Pauline Bourdet

Dobles masculí:

Guanyadors Luca Carli/Luca Meliconi 76(4) 63

Finalistas Emanuele Bianchedi/Gianluca Chirico

Dobles mixtes:

Guanyadors Sofia Cimatti/Marco Faccini 63 64

Finalistas Pauline Bourdet/Regis Courtois

Consolació dobles femenins :

Guanyadores Ludivine Bodar/Lea Wildmann 61 61

Finalistes Astrid Dierckx/Barbara Van Dessel

Consolació dobles masculins:

Guanyadors Christian Fons-Rosens/Damià Pujol 36 75 (10-7)

Finalistes Flemming Pittoors/Tom Verdoodt

Consoloció dobles mixtes :

Guanyadors Maraike Biglmaier/Alvaro Gomes w.o.

Share