Notícies

Gran èxit de participació al beachtennis9x9 del Circuit Zirus Global fet per primer cop a Calafell.

Les platges de Calafell han estat escenari, per primer any, de la tercera prova de beachtennis9x9 del Circuit Zirus Global.

L’immillorable marc, al costat del majestuós Hotel Meridien RA de 5 estrelles i, les altíssimes temperatures van ser els trets característics de la jornada.

Calafell 2012 va tancar la seva participació amb 54 jugadors, repartits en categories infantil, masculí A i B (2 nivells) i femení inclosa dins la B. Es va utilitzar un doble format de joc, quadres tancats de les dues categories de masculí i, a la vegada oberts, és a dir, els campions i sots campions d’ambdues podien accedir a un quadre de 8ens de primera categoria. Era un premi més al seu bon resultat.

En definitiva, procurar com sempre passar un bon dia de pales i fer el màxim nombre de partits, que en algun cas va arribar fins a 8!!

Els resultats va ser:

Categoria infantil:
El tercer lloc pels germans Isaac i Joel Iglesias vinguts d’ Altafulla i el quart lloc per la parella formada per l´Adriana Casasempere i pel Marc Pelegri.

Sots campiones les germanes Blau i Ona Clapes, que varen fer patir de valent a la parella guanyadora, en Pau Broto i en Marc Gunfaus per un ajustat 9 a 7.

2a Categoria B
Sots campiones, la Teresa i l’ Elena, les participants de Pamplona que per ser la primera vegada que practicaven aquest esport varen fer una gran actuació, perdent davant les guanyadores Teresa Sans i Natàlia en un divertit i disputat partit.

2 Categoria A
Com a sots campions en Sergi i en Xavi, aquest segon va arribar tocat amb alguna rampa de més, esperem que s’hagi recuperat i, com a guanyadors en Francesc i L’Oriol Gallardo, que comencen a ser fidels a les nostres trobades i agafan bon ritme de competició. La final va ser molt dura. Ho reconeixem.

Recordem que les dues parelles d’ ambdues categories anteriors, un cop jugades les seves finals, encara varen disputar el seu accés a primera categoria fent destacats partits però, sense sorpreses en els resultats.

1 Categoría A
Gran partit igualadíssim i esgotant les últimes hores de llum. Fou la celebrada entre els favorits, Oriol Romeu i Jordi Pampalona, que varen perdre davant David Clapes i Carles Sánchez.

Cal destacar l’expectació que varen crear davant del passeig central aquesta final, aproximadament més de 50 persones es varen quedar a veure el partit, sorpresos d’aquest esport que encara es minoritari però que amb l’esforç de tots aconseguirem donar-lo a conèixer.

Felicitats a tots i  retre un especial esment a David Clapes pel seu esforç i la gran feina perquè aquesta prova es dugués a terme.

Ens veiem el 25 d’agost a Torredembarra!

Share