Notícies

Gran èxit de la III Yellow Cup

La III Yellow CupCampionat d’Espanya per equips cadets de tennis que ha organitzat l’Atlètic Terrassa va celebrar dissabte passat els partits corresponents a les finals masculina i femenina.

En categoria masculina, el Club Tennis de La Salut va fer valer la seva condició de favorit pel campionat i es va imposar al Club Tennis Valencia. Tot i això, no es van poder fer amb la victòria fins al partit de desempat, de dobles, després d’acabar amb dos punts cada equip els partits individuals. Als dobles però la parella formada per Eduard Güell i Jan Pallarès es va imposar 6-0 6-1, donant una gran lliçó de tennis d’alt nivell.

En categoria femenina, el Club Tenis Tenispain de Madrid va vèncer al Real Club de Tennis Barcelona també als dobles de desempat. El partit va estar  molt més igualat que la final masculina, i es va acabar decidint al tie-break després que cada equip guanyés un set (6-1 i 1-6). La parella formada per Marta González i la russa Elena Belenova va acabar imposant-se en un desenllaç d’infart.

Els podis els va completar el Barcino en les dues categories. Els quadres de consolació els va guanyar l’Alcalá masculí i el Tenerife femení.

Gran èxit de la III Yellow Cup

Share