Notícies

Gran celebració del CT Balaguer pel seu 40è aniversari

El club, un dels històrics de les nostres comarques, va voler donar així un caire especial a aquesta doble efemèride, i el cert és que els actes programats van comptar amb força acceptació per part de tots els socis del club de la Noguera.

grupbala1

Entre aquests, cal destacar la celebració de tornejos de tennis i pàdel; una festa infantil amb jocs de cucanya amb el grup d’animació Djocs i xocolatada, i el sopar commemoratiu, que va acabar amb una sessió de ball amb el duet Sarau.

També va tenir una especial significació l’acte homenatge als deu socis més antics, que van ser distingits amb una placa de reconeixement lliurada per les diferents autoritats presents a la jornada. Entre aquestes hi havia el president de la Federació Catalana de Tennis, Joan Navarro; la presidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Concepció Canyadell; els alcaldes de diferents municipis i presidents d’entitats esportives de Balaguer i el president del CT Balaguer, Josep Maria Segòvia. El president de la RT Lleida, Ignasi García, no hi va poder assistir ja que estava acompanyat la Selecció Lleidatana en la seva sortida oficial a Madrid.

En acabar aquest acte es va servir un aperitiu per a tots els assistents. Prèviament a l’homenatge s’havien lliurat els trofeus corresponents als tornejos de tennis i pàdel.

Amb aquesta efemèride, el Club Tennis Balaguer va voler assenyalar “un camí que continua, que dibuixem a cada pas, perquè el nostre club no s’atura, perquè vol seguir fent història”.

Share