Notícies

Gran Campionat de Catalunya de Tennis Platja!

Gairebé 70 parelles!

La prova era puntuable dins el Circuit de Català de Tennis Platja de la Federació Catalana de Tennis (FCT). L’esdeveniment va acollir 65 parelles entre federades i amateurs, i 22 infantils a la platja de Baix a Mar, que van ocupar un total de 10 pistes durant, gairebé, 12 hores que va durar el Torneig. Una dada molt destacada, ja que va suposar una gran participació per aquest torneig de Tennis platja que reuneix a les millor parelles de renom a Catalunya. No en va, vam rebre participants d’arreu de Catalunya i alguns de ben lluny.
En un dia radiant i amb molt bon ambient entre tots els participants, es va poder gaudir d’un molt alt nivell de tennis platja, on queda palès que, any rere any, el nivell i l’afició per el tennis platja a Catalunya i a Torredembarra en particular no para de crèixer. I ens agradaria molt destacar que aquesta edició ha pogut comptar amb una categoria infantil, també amb nombrosa participació.
Però molt més que això: sens dubte aquest torneig va despertar una gran expectació, amb una notable quantitat de persones mirant les finals.
Varen fer entrega dels premis, Eduard Rovira (Alcalde de l’Ajuntament de Torredembarra), Josep Maria Guasch (Regidor de Platges de l’Ajuntament de Torredembarra), Josep Antolino (Responsable Tennis Platja de la FCTennis), Lluis Yebra (President de la FCT a Tarragona), Pere Lluis Bergadà (en representació de la FCT a Tarragona), Josep Manel Muntada (Monti) impulsor del Tennis Platja, Delio Castillo, President del TennisTDB.

Agraïments

També agrair la col·laboració a les Regidories d’Esport i de Serveis de l’Ajuntament de Torredembarra, al suport de la Federació Catalana de Tennis, així com també a tot l’Staff organitzatiu.
Agraïm fermament també la col·laboració un any més del Restaurant Oxid de Torredembarra, que va obsequiar amb xecs regals per menús per dues persones, ampolles de vi i pilotes pels guanyadors i finalistes de les Categories Amateurs, així com també als Restaurants que ofereixen descomptes i preus especials per els jugadors/es de cada torneig de Tennis Platja que es disputa a Torredembarra.
Finalment agrair a tots/es els/les participants haver assistit un any més a la cita de Torredembarra, especialment als que es van desplaçar des de ben lluny per acudir a aquest torneig disputat a les nostres platges i amb resultat tan exitós!

Àlbum fotogràfic:

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic »

Quadre d’honor

Aquests van ser els guanyadors/res de les diferents categories:
Federat Femení
Guanyadores Rosa Sitjà – Tània González
Finalistes Cristina Papiol – Marta Serrano
Federat Masculí
Guanyadors Cristóbal Ramírez – Joaquim Campillo
Finalistes Marc Cruells – Víctor Martínez
Federat Mixtes
Guanyadors Alba Gamell – Jordi Peinado
Finalistes Mireia Rebull – Alex Moya
Amateur Femení
Guanyadores Carlota Duran – Ingrid Vila
Finalistes Jana Kabickova (TennisTDB) – Cristina Martinez (TennisTDB)
Amateur Masculí
Guanyadors Manel Mañé – David Baldrich (TennisTDB)
Finalistes Luis Granados – Luis Granados
Amateur Mixtes
Guanyador Carlota Duran – Luis Granados
Finalista Ingrid Vila – Armand Dominguez
Amateur Infantil
Guanyadors Jordi Vega – Victor Duran
Finalistes Pol Bistué – Biel Prat

 

Campionat Catalunya Tennis Platja

Share