Notícies

Gran Campionat de Catalunya de Tennis Platja! Torredembarra va viure una catarsi amb el torneig!

Diumenge 26 de Juliol, el TennisTDB va organitzar el Campionat de Catalunya de Tennis Platja de al FCT a la platja de Baix a Mar (Torredembarra), una prova que va significar una catarsi d’aquest esport tant en quantitat per la gran participació i expectació pel mateix, com en qualitat pel nivell de joc que s’hi va expressar i contemplar.

gairebé 100 parelles!

La prova era puntuable dins el Circuit de Català de Tennis Platja de la Federació Catalana de Tennis (FCT). L’esdeveniment va acollir 95 parelles entre federades i amateurs, i 16 infantils a la platja de Baix a Mar, que van ocupar un total de 16 pistes durant, gairebé, 12 hores que va durar el Torneig. Una dada molt destacada, ja que va suposar una participació rècord per aquest torneig de Tennis platja que reuneix a les millor parelles de renom a Catalunya. No en va, vam rebre participants d’arreu de Catalunya i alguns de ben lluny. Sense oblidar-nos d’una àmplia representació de participants torrencs, que no volien deixar escapar la possibilitat de ser “profetes” a la seva sorra.

En un dia radiant i amb molt bon ambient entre tots els participants, es va poder gaudir d’un molt alt nivell de tennis platja, on queda palès que, any rere any, el nivell i l’afició per el tennis platja a Catalunya i a Torredembarra en particular no para de crèixer. I ens agradaria molt destacar que aquesta edició ha pogut comptar amb una categoria infantil, també amb nombrosa participació.

Però molt més que això: sens dubte aquest torneig va despertar una gran expectació, amb moltissima gent mirant les finals (més de 100 persones rodejant les pistes centrals), i fins i tot rebifant la curiositat de tota la gent que passava pel Passeig. L’ocasió s’ho valia la pena, no en va va haver-hi un rècord de pistes muntades per un sol torneig (16 pistes), circumstància esdevinguda pel rècord participatiu que es va aconseguir respecte a tots els Campionats fets a Catalunya abans.

redistribució de pistes i ens visita una vip del tennis!

Des del TennisTDB ens agradaria destacar també el suport en la logística del torneig delAjuntament de Torredembarra pel que fa a la redistribució de pistes de Tennis Platja, una implicació que ha permés tenir suficient espai per ubicar-hi 16 pistes, com podreu observar aquí. Una reubicació que ha resultat bàsica per aquesta massiva participació per aquest Campionat de Catalunya, llur expectació fins i tot es va contemplar amb la nombrosa presència d’autoritats durant el transcurs del torneig i a l’acte d’entrega de trofeus. Sense anar més lluny, vam rebre la visita de la Gemma Solé en Representació Territorial de l’Esport a Tarragona de la Generalitat de Catalunya, que va interessar-se per aquesta modalitat esportiva, així com també va quedar sorpresa de la gran afició al tennis platja.

També vam rebre la visita d’una top ten del tennis Mundial, Carla Suárez (http://www.es.wtatennis.com/players/player/10661/title/carla-suarez-navarro) que va estar veient varis partits de tennis platja, així com també firmant molts autògrafs i fent-se fotos amb molta gent. Ja hem reiterat que l’expectació fou màxima, i per acabar-ho d’adobar la Ràdio Ona La Torre també va fer cobertura, entrevistant a varis jugadors i jugadores de tennis platja (de diferents edats, nivells i modalitats). En definitiva, un torneig rodó en tots els aspectes!

Nota de Premsa
Club Tennis Torredembarra

Gran Campionat de Catalunya de Tennis Platja!  Torredembarra va viure una catarsi amb el torneig!

tp2

tp3

Share