Giribet, representa Lleida a la Fase Estatal de la Babolat Cup

Néstor Giribet es va proclamar el passat 11 de maig sotscampió de la Babolat Cup Catalunya i representarà a la Fase Estatal del torneig que es fa aquesta mateixa setmana a la Manga Tennis Club de Múrcia per competir amb els millors tennistes de categoria infantil de tota Espanya.

Giribet va perdre la final, celebrada al CT La Salut, davant Nilo Duarte per 6-4 i 6-2, quedant-se a les portes del títol d’una competició que ha aplegat, en diferents fases, els millors tennistes de Catalunya de la categoria.  A més de Giribet van arribar fins la Fase Catalana de la Babolat Cup Ares Llobera i Pep Canyadell (CT Urgell), i Maria Teixidó i Àlvaro Barranco (CT Lleida).

Giribet, de 14 anys, va fitxar fa un any pel Barcino, amb qui juga els campionats per equips, tot i que realitza tot el treball i entrenaments al Centre de Tecnificació de la Representació Territorial a Lleida de la FCT a les ordres del Director Tècnic Provincial, Miqui Moreno, que és qui porta la seva planificació esportiva.