Notícies

Giovanni Mpetshi i Matilde Paoletti guanyadors del "Tennis Europe Sánchez-Casal Kids Cup 2015

El francès Giovanni Mpetshi en categoria masculina i la italiana Matilde Paoletti en categoria femenina s’han proclamat campions individuals del Tennis Europe Sánchez-Casal Kids Cup 2015, celebrat durant aquesta setmana.

En nois, Giovanni Mptetshi es va imposar en tres sets 2/6, 6/1 i 6/2 al brtiánico Joel Pierleoni mentre que en noies Matilde Paoletti va vèncer per 6/3 i 6/4 a la jugadora xinesa Zongyu li.

El planter francès, xinès i italià ha tingut un protagonisme especial amb bon nombre de jugadors en les rondes finals i incloent en les finals a un representant.

En el lliurament de trofeus, Joan Navarro, president de la Federació Catalana de Tennis va destacar “l’important paper de l’Acadèmia Sánchez-Casal és la seva aportació a la competició, en l’organització de tornejos” i Angel Gimenez, director àrea masculina, ha remarcat que “l’Acadèmia Sánchez-Casal sempre seguirà ajudant a tots els joves, inculcant valors, creant i organitzant aquests tornejos”

En dobles masculins, la parella formada per Gerard Campanya, del planter Sánchez-Casal i Killian Bensoussan, es van imposar a Mohamed SALD i Oscar Pinto.

En dobles femenins, Clarine Lerby i Maria Berlanga, s’han proclamat campiones en vèncer a la final a la parella xinesa formada per Dong i Zongyu.

Daniel Muñoz Pozo
Head of Communications & Media
Academia Sánchez-Casal

Share