Notícies

Gerard Granollers-Pujol, campió del 4t Torneig de Tennis Ciutat de Castelldefels

El barcelonès supera en la final a Steven Diez en dos sets (6/3, 6/1) i suma el seu primer Future de l’any. En dobles, victòria de Tomislav Brkic i Goncalo Oliveira enfront Samuel Beonsoussan i Michal Schmid (6/2, 3/6, 10-1).

Gerard Granollers-Pujol es va proclamar, ahir diumenge, campió del 4t Torneig de Tennis Ciutat de Castelldefels, després de derrotar en la final a Steven Diez en dos sets (6/3, 6/1). El torneig disputat a les instal·lacions del Club Tennis Andrés Gimeno va suposar el primer títol de l’any pel tenista barcelonès.

Granollers, que partia com a cap de sèrie número 4 en la competició, arribava a la cita ple de confiança després de protagonitzar una gran setmana, amb victòries importants en partits molt ajustats. Per la seva banda, Diez arribava al duel havent cedit només un sol set en tot el torneig i, per tant, amb un desgast menor. No obstant això, Granollers corroboraria en la final les grans sensacions mostrades durant el torneig, guanyant amb relativa comoditat el partit i aixecant el trofeu de campió.

En el quadre de dobles la victòria seria per la parella formada per Tomislav Brkic i Goncalo Oliveira (cap de sèrie número 2) feia bons els pronòstics i s’imposava en la final a la parella revelació, Samuel Beonsoussan i Michal Schmid, en un emocionant duel decidit en el súper tie-break (6/2, 3/6, 10-1).

itf gimeno web1

Share