Gerard Granollers campió de l’ITF Futures Sant Cugat-Acciona

El tennista del RCT Barcelona-1899, Gerard Granollers es va proclamar campió de l’ITF Futures Sant Cugat-Acciona, una prova dotada amb 15000$ en premis que es va disputar a les pistes de terra batuda del CT Natació Sant Cugat.

Granollers, quart cap de sèrie, va derrotar a la final al jugador del Cercle Sabadellès-1856, el també català Marc Fornell, per 6/2 i 6/4.

Per arribar a la final, el petit dels Granollers va superar en primera ronda a Marc Garcia, per 4/0 i abandonament, en segona va guanyar Mario Muñoz per 6/1 i 6/0 mentre que als quarts de final es desfeia del vuitè favorit, el valencià Davíd Estruch, per 7/5 i 7/6(2). Ja a les semifinals, el campió va derrotar al britànic Morgan Philips, per 7/5 i 7/5.

Per la seva part, Fornell va fonamentar la seva arribada a la final en el partit de quarts en el que va sorprendre al màxim favorit del torneig, el tennista basc del CT Barcino Guillermo Olaso, per 6/3 i 7/5. A les semifinals, Fornell va eliminar al sisè favorit, l’alemany Marcel Zimmermann, per 6/3 i 6/3.

Aquest és el cinquè títol de la temporada per a Gerard Granollers, que anteriorment havia guanyat els tornejos de Loulé i Albufeira, a Portugal, el de Craiova, a Romania i el de Santander. Cal recordar que anteriorment, el català havia perdut set finals consecutives.

Gerard Granollers, campió i Marc Fornell, subcampió de l'IF Futures de Sant Cugat 2011.