Gerard Gallego, Alexandra Kazanova i Jordi Borrisser-Albert Barroso, campions gironins absoluts

El CT Girona es va vestir de gala per a la disputa de les finals del 50è campionat gironí absolut. Una edició molt especial, ja que era el primer torneig gironí en arribar a les 50 edicions. En categoria masculina el títol va ser per a Gerard Gallego (Farners TC) que va superar Dino Callone (CT Aeròdrom) per 6-2, 6-4, en la que era la reedició de la final disputada en la final del Màsters gironí del 2009. Amb aquest títol Gallego, que té 24 anys, assoleix una fita única, aconseguir tots els títols possibles (benjamí, aleví, infantil, cadet, júnior, absolut i campió del Màsters). A l’horitzó ja només li queden els títols sèniors. En categoria femenina, la campiona va ser la tennista del CT Guíxols Alexandra Kazanova (que ja tenia al seu palmarès el títol de benjamina gironina l’any 2005) davant la jugadora del CN Olot Míriam Garcia, per 6-2, 6-3. per últim en la categoria de dobles, la parella del CT Girona Jordi Borrisser-Albert Barroso va superar per 6-3, 6-4 a la parella formada per Albert Roca (CT Celrà) i Eduard Batlle (CT Figueres). En finalitzar les finals es va celebrar un acte de reconeixement als campions de les 50 edicions d’aquest torneig. Un acte que va comptar amb la presència de bona part dels protagonistes històrics del torneig. Precisament els primers campions (Joan Agustí i Francesca Mussons) van ser els encarregats de lliurar els trofeus individuals als campions d’aquesta edició. En els següents documents podeu consultar els quadres del torneig.