Notícies

Gerard Campanya i Laura Guberna, Campions de Catalunya Benjamí

Els dies 8 i 9 de març es va disputar a les pistes del CIT Cornellà una nova edició del Campionat de Catalunya en categoria benjamí. Pel que fa al quadre masculí, Gerard Campanya del Club Sànchez Casal es va imposar per 6-3 i 6-0 a Víctor Arrese del Club Tennis Barcino. Tots dos jugadors van mostrar un bon tennis especialment en el primer set. En el segon, Campanya no va donar opció a Arrese i es va adjudicar el títol.

En la categoria femenina, les dues protagonistes van ser Maria Wang del Club Tennis Salt Les Guixeres i Laura Guberna del Club Esportiu Laietà. Després d’un partit molt disputat, Guberna va guanyar per una marcador de 6-4 i 6-1.

En dobles masculins, els vencedors van ser la parella formada pels jugadors del Club Tennis Barcino, Víctor Arrese i Àlex Padró, que es van desfer per 6-1 i 6-3 de la parella Esteve Agustí del Club Tennis Girona i Noah Regàs del Club Tennis Girona.

El president de la Federació Catalana de Tennis, Joan Navarro, va presenciar les finals i va ser l’encarregat d’entregar els guardons als campions i finalistes del Campionat.

Share