Notícies

Gerard Campaña i Laura Guberna, campions de Catalunya Sub-11

Gerdard Campaña (CE Sanchez-Casal i cap de sèrie número 4) i Laura Guberna (CE Laietà i cap de sèrie número 3) es van convertir, el passat cap de setmana a les instal·lacions del CN Sant Cugat, en els nous guanyadors del Campionat de Catalunya Sub-11.

En la competició masculina, Campaña aixecava el títol després de superar en la final a Àlex Padro (CT Barcino i cap de sèrie número 2) en dos sets (6/2, 7/5). La cita es preveia d’allò més emocionant, ja que ambdós jugadors arribaven al duel decisiu havent firmat una gran setmana on cap dels dos havia cedit un sol parcial en les rondes prèvies. A l’hora de la veritat, Campaña arrancaria amb força i s’emportaria el primer set amb relativa facilitat; en el segon, Padro reaccionaria, però Campaña es mostraria més resolutiu en els moments clau i s’emportaria la victòria final.

En el quadre femení, Guberna s’enduia la victòria enfront Martina Cortal (CT Barcino i cap de sèrie número 2) després d’una intensa final que necessitaria dels tres sets per resoldre’s (6/4, 4/6, 6/4). Mentre que Guberna arribava al partit amb poc desgast després de superar els seus duels amb comoditat, Cortal accedia a la cita després d’una exigent semifinal enfront Jordina Cegarra (CT Barcino), que es resoldria en el tres sets (6/2, 4/6, 6/2). El duel decisiu es convertiria en un partit de màxima igualtat i exigència, on tots els parcials s’acabarien resolvent en petits detalls. Finalment, seria Guberna la que estaria més encertada en els punts decisius del tercer set i seria qui acabaria aixecant el trofeu.

Share