Garbiñe Muguruza cau a la final de l’ITF Women’s d’Alcobaca (Portugal)

La tennista barcelonina del CT Barcino, Garbiñe Muguruza, va arribar a la final del torneig portuguès d’Alcobaca, una prova ITF Women’s dotada amb 10000$ i disputada en pistes ràpides.

La nostra jugadora, segona cap de sèrie de la competició, va perdre la final amb la primera favorita, la francesa Victoria Larriere, per 6/3, 3/6 i 6/3.

Per arribar a la final, Muguruza va derrotar en primera ronda a la russa Julia Parasyuk per 6/3 i 6/4 i en segona a l’alemanya Julia Trunk per 6/0, 4/6 i 6/0. Ja a quarts de final, Garbiñe va vèncer a Nuria Parrizas, que va abandonat quan perdia per 6/1 i 3/0, mentre que en semifinals es va desfer de la tennista mexicana del CT de La Salut, Ximena Hermoso, per 6/2 i 6/1.

Cal recordar que la passada setmana, Garbiñe Muguruza havia aconseguit guanyar el títol a Montemor-o-Novo, deixant palès el seu gran estat de forma.

Garbiñe Muiguruza finalista a l'ITF Women's d'Alcobaca (Portugal).