Notícies

Garbiñe Muguruza, campiona de l’ITF Women’s de Montemor-o-Novo

La jugadora del CT Barcino, Garbiñe Muguruza, es va proclamar campiona del torneig ITF Women’s de la localitat portuguesa de Montemor-o-Novo, una prova dotada amb 10000$ i disputada en pistes ràpides.

La barcelonina, segona cap de sèrie, va derrotar a la final a la primera favorita, la veneçolana, Andrea Gámiz, per 6/4 i 6/4.

Muguruza va debutar a la prova derrotant a l’austríaca Raphaela Zotter per un doble 6/4. En segona ronda va superar a l’australiana Karen Philippou per 6/2 i 7/6(3). Ja a quarts de final, la nostra representant va vèncer a la mexicana del CT de La Salut, Ximena Hermoso, per un doble 6/3 mentre que en semifinals s’imposava a la portuguesa Barbara Luz per 6/2 i 6/0.

Gamíz es va classificar per la final en derrotar en semifinals a la jugadora anglesa del CT de La Salut, Amanda Carreras, tercera favorita, per un doble 6/2.

Dels últims quatre tornejos disputats, Garbiñe n’ha guanyat 2 : Torrent i Montemor-o-Novo, va perdre la final del torneig turc d’Antalya i va caure en semifinals de l’ITF Womens de Vic. Una esplèndida ratxa per a la nostra jugadora que cada dia va a més.

Garbiñe Muguruza, campiona de l'ITF Women's de Montemor-o-Novo.

Share