Garbiñe Muguruza, campiona de l’ITF Women’s de Cáceres

La tennista del CT Barcino, Garbiñe Muguruza, es va proclamar campiona de “IV Torneo Internacional de Tenis Femenino Extremadura-11”, una prova de l’ITF Women’s Circuit dotada amb 25000$ en premis i disputada en pistes ràpides a la Ciudad Deportiva de Cáceres.

Muguruza, que no era cap de sèrie, va derrotar a la final, a la segona favorita, a turca Cagla Buyukakcay, per 6/4 i 6/3.

La nostra representant va iniciar la competició derrotant en primera ronda a Mariangeles Gómez per 6/1 i 6/0. En segona ronda va caure la japonesa Misa Eguchi, setena favorita, per 6/4, 3/6 i 6/2 i a quarts de final es va imposar a la també catalana Marina Giral, Per 6/4, 4/6 i 6/0. Finalment, a la penúltima ronda, Muguruza va superar per 6/1 i 6/4 a la cinquè favorita, l’holandesa Richel  Hogenkampt, cinquena favorita, per 6/1 i 6/4.

Aquest es el tercer títol de la temporada per Garbiñe Muguruza que anteriorment havia aconseguit els títols de Torrent i Montemor-o-novo (Portugal).

Garbiñe Muguruza, campiona de l'ITF Women's de Cáceres 2011.