Notícies

Garbiñe Muguruza , campiona de l’ITF Women’s de Benicarló

La tennista catalana del CT Barcino, Garbiñe Muguruza s’ha proclamat campiona de l’ITF Women’s de Benicarló (Castelló), una prova dotada amb 25000$ i disputada en pistes de terra batuda.

Grabiñe, vuitena cap de sèrie, va derrotar a la final a la màxima favorita de la competició, la búlgara Elitsa Kostova per 7/6(3), 6/7(4) i 6/3.

Em el seu recorregut en el torneig, la catalana va debutar derrotant en primera ronda a l’italiana Carolina Pillot per 6/2 i 6/1. A vuitens de final es va imposar a la gibraltarenya del CT de La Salut, Amanda Carreras per 6/3 i 6/2. Ja a quarts de final, la campiona va superar a la peruana Bianca Botto per 6/3 i 6/1 mentre que en semifinals va derrotar per 6/4 i 6/1 a la cinquena favorita, l’italiana Anna Floris.

Kostova va evitar una final entre jugadores del CT Barcino al derrotar a la penúltima ronda a Lara Arruabarrena, quarta cap de sèrie, per 6/2 i 6/3.

Aquest és el quart triomf de la temporada per Muguruza, que anteriorment havia guanyat els tornejos de Torrent, Montemor-o-Novo (Portugal) i Càceres.

Garbiñe Muguruza, campiona de l'ITF Women's de Benicarló 2011.

Share