Galiano i Arcarons guanyen el Tennis i Cultura del CT Lleida

Raül Galiano i Paula Arcarons, del Sícoris Club, van ser els campions del VIIIè Circuit Benjamí Tennis i Cultura que s’ha disputat del 25 de febrer a l’1 d’abril al Club Tennis Lleida i es van classificar per a la fase catalana que aquest any es juga al CT Vilafranca al juny.

La final masculina la van disputar Galiano davant Joaquim Soriano del Club Tennis Urgell. El sicorista va accedir a la final després de superar Gerard Pascual per 6-1 i 7-5 i per la seva banda, Soriano es va desfer d’Aleix Gaya per un ajustat 6-4, 3-6 i 7-4 al tie-break definitiu.

Galiano es va endur el torneig després de guanyar per 6-2 i 6-1 Soriano en una final que el campió va controlar en tot moment.

A la final femenina, Paula Arcarons va aixecar el títol després d’un partit molt ajustat contra Paula Canyadell del CT Urgell. El resultat final va ser de     2-6, 6-1 i 7-4. Arcarons va superar a semifinals Elda Aguilà per 6-2, 6-4, i Canyadell va fer el mateix amb Marina Casco per  6-2 i 7-5.

Pel que fa al quadre de consolació masculí, Albert Agreda del Club Tennis Lleida es va imposar a la final a Àlex Barranco també del CT Lleida per 6-4 i 6-2.

A la final de consolació femenina, Claudia Borbón, de Mequinensa, va superar Júlia Fernández, les dos joves jugadores del Club Natació Lleida, per 6-2 i 6-3

Els dos primers caps de setmana de juny, a les pistes del CT Vilafranca, celebrarà la fase final on es reuniran les millors raquetes catalanes amb la presència de Raül Galiano i Paula Arcarons com a representants de les terres lleidatanes.