Gabriel Trujillo guanya l’ITF de Cartagena.

El tennista català del CT de la Salut, Gabriel Trujillo, s’ha proclamat campió de la sisena prova del Circuit ITF Futures que aquesta temporada s’ha jugat en pistes espanyoles, la “LVI Copa Chellenge- Ciudad de Cartagena” que es va disputar a les pistes de terra del CT Cartagena, amb una dotació de 10.000$ en premis

Trujillo, tercer cap de sèrie, es va imposar a la final al tennista britànic, Daniel Smethurst, vuitè favorit, per 4/6, 7/6(2) i 6/2.

Cal dir que Smethurst havia donat la sorpresa als quarts de final en derrotar al primer cap de sèrie, José Checa, per 6/3 i 6/4 i va arribar a la final en superar a l’australià, James Lemke, cinquè favorit, per 6/4 i 7/5.

Trujillo es va enfrontar a les semifinals al també britànic, Alexander Ward, al que va derrotar per 4/6, 6/2 i 6/0.

Aquesta és la primera victòria de Trujillo en el que portem de temporada.