Notícies

Freixas i Geballi Campions Provincials Benjamins 2014

Aquest passat diumenge 23 de novembre va finalitzar la Fase Final del Campionat Provincial Benjamí Individual de Tarragona, amb victòria del jugador del CT Reus Monterols Josep Freixas en categoria masculina i de la jove tennista Àngela Geballi, de només 9 anys, del CT Serramar de Sant Carles de la Ràpita.

La Final del quadre masculí  la van disputar el jugador de Reus contra el tortosí Pau Martí amb victòria de Freixas per 63 i 60. Les semifinals les van completar els jugador del CT Tarragona Ignasi Lopez i Iñigo Villacampa.

Pel que respecta a la categoria femenina, la jugadora de la Ràpita va superar a la Cristina Martin del CT Tarragona en un disputat partit que va finalitzar amb el resultat de 67 62 i 75. Per arribar a la final, l’Àngela Geballi va derrotar a la seva companya de club Alba Taulés en tres sets mentre la tarragonina també va haver de derrotar a la seva companya d’entrenaments Andrea Sastriques.

El campionat va deixar gran mostra del bon nivell del tennis de base de la província de Tarragona, ja que els classificats per aquesta fase final de la prova van disputar partits molt disputats i de molta qualitat.

Copia de image1

Share