Francesca Jones i Carlos Divar guanyadors del Joan Mir "In Memoriam"

El cap de setmanadel 15 de setembre van tenir lloc les finals del XII Torneig Internacional sub16 disputat al Club Tennis Torelló.

En categoria femenina la britànica Francesca Jones va ser la campiona al derrotar en la final a la tarragonina Meritxell Perera per 64 i 62. En tot moment del partit, es va imposar el joc més agressiu de la jugadora anglesa de 13 anys que va demostrar un altíssim nivell de joc per l’edat que té.

En el quadre masculí el vasc que entrena al CAR de Sant Cugat, Carlos Divar va entrar dins el palmarès del torneig com a campió al derrotar en la final a Alejandro Reguant, sotscampió de Catalunya cadet aquest any, per 26 62 61. En el primer set, el català va ser el clar dominador amb un joc més ràpid i precís que el seu oponent però en el segon i tercer la mentalitat, la lluita i la manca d’errades van fer que Dívar s’anés imposant i fos el clar dominador.

Pel que fa als dobles, Carlos Dívar/Jan Pallarès i Francesca Jones/Marta Del Pino van ser els campions i les campiones. Els primers es van imposar en la final a Xisco Pons-Estel/Romain Rodríguez mentre que les segones a Helena Jansen/Lea Romain.

El cap de setmana es va completar amb un minitennis pels més petits, un clínic pels jugadors i jugadores de competició del club a càrrec de Carles Vicens de la Federació Espanyola de Tennis i una exhibició de bodypadel en la que hi van participar unes 40 practicants d’aquest esport.

Font: Club Tennis Torelló