Francesc Reig s’emporta el IV Open Tennis Borges

La quarta edició de l’Open Tennis Borges ja és història, després de nou mesos de competició i amb una participació de 64 tennistes de tota la província de Lleida, el torneig ja coneix el seu campió. Es tracta de Francesc Reig (Juneda), que es va imposar a la final al Joan Capell (Les Borges Blanques) en tres sets: 4-6, 6-4 i 6-3.

El tercer lloc va ser per Eduard Sáez (Tàrrega) que va superar Francesc Martí (Les Borges Blanques).

La cinquena edició de l’Open s’iniciarà a mitjans d’aquest mes de setembre i les inscripcions estan ja tancades amb 64 participants (dividits en 4 grups de 16, segons el rànquing de la temporada anterior). La lligueta (un total de 15 jornades) està previst que finalitzi al mes d’abril, moment què es donarà inici a les eliminatòries per conèixer el nou campió de l’Open. Tota la informació del campionat la podeu seguir a: www.opentennisborges.com.