Notícies

Fornell i Carreras, campions del XIX Campionat de Tennis El Corte Inglés

El tennista del Cercle Sabadellès-1856, Marc Fornell i la jugadora del CT de La Salut, Amanda Carreras, es van proclamar campions del XIX Campionat de Tennis El Corte Inglés disputat al Cercle Sabadellès-1856.

Fornell, primer cap de sèrie, va derrotar a la final al seu company de club, Jordi Marsé, que va haver d’abandonar per problemes físics desprès d’haver perdut el primer set per 6/4.

Per arribar a la final, Fornell havia derrotat en semifinals al  jugador del CT de La Salut, el sud-africà Loglo Komlavi, per 6/4, 4/1 i abandonament, mentre que Marsé s’havia imposat al tennista rus del CT Mollet, Egor Kovalev, per 3/6, 6/2 i 6/0.

En categoria femenina tampoc va haver sorpresa i la principal favorita, la britànica del CT de La Salut, Amanda Carreras, es va fer amb el títol en superar a la final a la jugadora catalana del CT Sabadell, Anna Boada, per 7/5 i 6/2. A les semifinals, Carreras havia vençut a la veterana tennista del CT Sabadell, Yolanda Clemot, per 6/4 i 7/6 mentre que Boada s’havia desfet de la jugadora del CE Valldoreix, Sonia Delgado, per 6/3 i 6/3.

XIX Campionat de Tennis El Corte Inglés al Cercle Sabadellès-1856.

Share