Notícies

Formació Internacional de Coach i I Congrés Internacional GPTCA | 15, 16 i 17 de novembre

L’associació GPTCA (Global Professional Tennis Coach Association) organitza els propers dies 15, 16  i 17 de novembre al CAR de Sant Cugat del Vallès dos esdeveniments adreçats a tècnics/ques i entrenadors/es d’alt nivell.

La GPTCA és una associació sense ànim de lucre que es va fundar l’any 2010 l’objectiu principal de la qual és reunir als «coaches» de tot el món en una gran associació que pugui representar-los, defensar llurs interessos i drets i ajudar-los a tenir una millor formació que els permeti exercir la seva professió de manera competent i efectiva.

En els cursos GPTCA es pretén donar a les persones inscrites la formació necessària per adquirir uns coneixements mínims que els permetin  exercir de “coach” amb èxit en el circuit internacional ATP o ITF. Concretament, aquest curs serà de Nivell C i està dirigit a aquelles persones que vulguin enfocar el seu treball a la preparació i acompanyament de jugadors en el seu intent d’introduir-se en el món del tennis professional. En acabar el curs es realitzarà un examen i, en cas de superar-lo, s’obtindrà un diploma d’assistència pel nombre d’hores que suposa el curs.

Aquest curs és reconegut per la RFET i per la FCT dins dels programes de formació contínua.

A tots els inscrits se’ls ofereix la possibilitat de participar en el Congrés que se celebra el dia 17 de novembre a les mateixes instal·lacions del CAR de Sant Cugat, de forma gratuïta.

En aquesta edició hi participaran el coachs Toni Nadal, Francis Roig, Josep Perlas, Albert Costa, el fisioterapeuta Marc Boada, el representant de jugadors Giorgio Di Palermo, el preparador físic Javier Capitaine, i la psicòloga Ana Puente, entre d’altres.

La Federació Catalana de Tennis considera que es tracta d’esdeveniments formatius interessants i adients de cara a la formació continuada del col·lectiu de tècnics i tècniques d’arreu del territori.

Poster congrés

Més informació:

Programa definitivo curso GPTCA 1

Programa definitivo congreso 1

POSTER CONGRESO GPTCA

FORMULARI GPTCA

Inscripcions a:

gptca.spain@gmail.com


Share