Notícies

Fochs (CT Reus Monterols) i Aliseda (CT Tarragona) guanyen el Manuel Alonso al CT Tortosa

Adrià Fochs, del CT Reus Monterols i Júlia Aliseda, del CT Tarragona es van proclamar aquest passat diumenge 6 d’abril  campions provincials infantils (Trofeo Manuel Alonso Fase Tarragona) a les pistes del CT Tortosa.

Es van cumplir els pronòstics i els quatre favorits van aconseguir una plaça per les finals. En categoría masculina, Fochs va superar al seu company de club, el Sergi Roviralta en un partit molt disputat que va acabar amb el resultat de 61 46 i 61. Molt semblant va ser el que va succeïr a la final femenina, ja que la Júlia Aliseda va vèncer a la seva companya de club, la Mariona Perez també en tres disputats sets (….).

La prova otorgava 8 plaçes per poder disputar el Campionat de Catalunya Infantil a on els jugadors classificats a més d’intentar proclamar-se campions de Catalunya buscaran aconseguir una plaça per disputar el Campionat d’Espanya de la categoría sub-14 que es disputarà al CT Albacete al proper mes de juny.

La resta de jugadors classificats pel Campionat de Catalunya son Joan Fornós (CT Tortosa), Jordi Castellà (CT Serramar), Eduard Palacios (CT Tarragona), Aleix Molas (CT Tarragona), German Anaskin (CT Reus Monterols) i Marc Gallardo (CT Tortosa) en categoría masculina i Andrea Gamez (CT Tarragona) Lucia Gor (CT Tarragona), Sandra Ginés (CT Reus Monterols), Claudia Solé (CT Reus Monterols), Anna Martinez (CT Montblanc) i Alba Martinez (CT Montblanc).

L’Adrià Fochs també ha aconseguit a les mateixes dates la Classificació per disputar la BABOLAT CUP 2014 Fase Nacional, que es disputarà a les instal·lacions CIT Cornellà properament després de superar la fase provincial i la fase catalana.

Manuel Alonso 2014

Share