Notícies

Finals del torneig TTK Warriors al CT Tarragona

El Club Tennis Tarragona va viure aquest cap de setmana les finals del torneig TTK Warriors, un certamen destinat a les categories benjamí, aleví i infantil, tant masculina com femenina, que ha comptat amb la presència de 150 jugadors i jugadores provinents d’arreu de Catalunya i Espanya que ha permès veure tennis de molt bon nivell.

De tots els resultats els més destacats que afecten a jugadores de la nostra província ha estat la victòria en la categoria infantil femení de la jugadora del propi club tarragoní Claudia Bartolomé així com la victória també de la jugdora del CT Reus Monterols Sansdra Ginés a la categoria aleví femení.

El quadre final d’honor fou el següent:

Benjamí femení: campiona Carmen Llopis; sotscampiona Paula Arcarons

Benjamí masculí: campió Enric Porcar; sotscampió Adrià Pratdepadua

Aleví femení: campiona Sandra Ginés; sotcampiona Marta Torres

Aleví masculí: campió Jorge Plans; sotscampió Eduard Palacios

Infantil femení: campiona Claudia Bartolomé; sotcampiona Maria Teixidó

Infantil masculí: campió  Sergio Ruiz; sotscampió Fran Blasco.

Al llarg de tota la setmana el nostre Director Esportiu Fran Medina va supervisar el desenvolupament esportiu del campionat prestant atenció als nostres jugadors/res d’àmbit provincial.

La jornada de semifinals (divendres) va comptar amb la presència del Sr.  Joan Navarro President de FcT i el dissabte de les finals en rep. de la propia FcT va ser-hi present el nostre President de FcT a Tarragona Sr. Pere LL. Bergadà.

Bon campionat i, un cop més, felicitats al club amfitrió per l’excel.lent organització.

Share