Notícies

Finals del Circuit Juvenil d’Estiu al CT Torelló

El CT Torelló va acollir de l’1 al 6 juliol el Torneig del Circuit Juvenil d’Estiu de tennis de la FCT

Les finals que es van protagonitzar dissabte van ser molt interessants i es va poder veure una matinal de bon tennis.

En el quadre benjamí femení Mariana Estrada, del CT Vic,  es va imposar en la final a Queralt Sala, del CT Torelló, en un llarg i disputat partit.

Pel que fa al quadre masculí, dins la mateixa categoria benjamina, el campió va ser Pol Masafret, del CT Manresa, després de vèncer en la final a David Mayenco, del CT Torelló.

La final de la categoria alevina va enfrontar a dues jugadores del CT Sabadell, Maria Sánchez i Bruna Casasampere, proclamant-se  aquesta última com a campiona.

En el quadre masculí el campió va ser el jugador del CT Torelló, Gerard Guasch, que en una disputada final es va imposar a Gerard Oltra, del CT Manresa.

El quadre infantil femení ens va deparar una final entre Carla Rusiñol, del grup de competició d’en Francesc Garcia i Maria Oltra, del CT Manresa, de la que en va sortir guanyadora la primera. Carla Rusiñol va disputar també la final cadet davant la seva companya de grup d’entrenaments Paula Garriga. Aquesta en va ser la campiona. Marc Monclús del CT Manresa va ser el campió de la categoria infantil masculina guanyant en la final al jugador del grup de competició d’en Francesc Garcia Pau Danés.  Els jugadors del mateix grup de competició Miquel Salvans i Aleix Merino van disputar la final cadet masculina, sent el primer el campió.

Share