Notícies

Finals del Campioant de Catalunya Infantil Individual amb entrenador a pista

Aquest proper cap de setmana 14 i 15 de febrer del 2015, aprofitant la disputa de les semifinals i finals del Campionat de Catalunya Infantil Individual, la FCT permetrà, com a prova pilot, l’entrada dels entrenadors a pista per tal que puguin donar instruccions als seus jugadors.

Aquesta mesura forma part de la campanya en valors que ha engegat la FCT tant per a pares com per a jugadors, i pretén ajudar en la formació dels i les joves tennistes en les situacions on hi ha pressió.

Es permetrà l’entrada dels entrenadors en la finalització dels sets, concretament en la finalització del primer i segon set.

Des de l’Àrea Esportiva de la FCT, volem que els nens i nenes entenguin com afrontar moments difícils i que siguin capaços de rectificar certes actituds negatives generades per la pròpia competició. Considerem necessari poder formar als jugadors/es en tots els àmbits, i creiem que aquesta es una bona forma.

En cas de tenir una valoració positiva per part de jugadors i tècnics, aplicarem aquesta mesura a tots els campionats de Catalunya individuals juvenils 2015, però de moment només a partir de les semifinals, per evitar que siguin els pares dels participants els que entrin a la pista.

DIRECCIÓ ESPORTIVA FCT

FINALS DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL INDIVIDUAL AMB ENTRENADOR A PISTA

FINALS DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL INDIVIDUAL AMB ENTRENADOR A PISTA

Share