Notícies

Finals del Campionat de Catalunya Cadet a Sant Joan Despí

Avui dijous dia 5 a partir de les 10,30 hores tindran lloc les finals del Campionat de Catalunya Cadet a les instal·lacions del Tennis Sant Joan Despí.

Després d’una setmana on la pluja ha estat protagonista i ha obligat a disputar els quarts de final i les semifinals a les pistes cobertes del Centre Internacional de Tennis de Cornellà, s’espera una petita pausa que permeti jugar les finals a Sant Joan Despí.

La final femenina enfrontarà Aliona Bolsova, del Top Ten TC, amb Marina Guinart del CT Sabadell. Bolsova es va desfer en semifinals d’Ariadna Martí, del CT Barcino, mentre que Guinart derrotava l’olotina amb llicència del RCT Barcelona-1899 Júlia Payola.

Pel que fa a la prova masculina la final enfrontarà Toni Batlle del CE Laietà i Álvaro López del CT Barcino. Batlle va guanyar a semifinals el seu company de club Arturo Schmidt mentre López derrotava el jugador del Sánchez-Casal, Carlos Donat.

Cas que les condicions metereològiques impedissin jugar a l’aire lliure les finals tindran lloc a les pistes cobertes del Centre Internacional de Tennis de Cornellà a partir de les 11 hores.

Podeu consultar els quadres del Campionat en aquest enllaç

Share