Notícies

Finalitzada l’última Jornada RDS de l’any 2015 amb nens i nenes del 2002

Aquest passat dijous 26 de novembre, s’ha dut a terme l’última jornada del programa RDS, on en aquesta ocasió han estat els jugadors i jugadores del 2002. La seu ha estat el Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron, i ha comptat amb la presència de 24 participants i varis tècnics dels mateixos, així com de l’equip tècnic de la FCT de diverses províncies del territori.

Els 12 nens i nenes s’han separat en dos grups per fer activitats varies, on la finalitat és poder veure com va la seva projecció de futur, i poder intercanviar amb els seus tècnics, opinions respecte als diferents aspectes que engloben el tennis de cada participant.

Les convocatòries d’aquesta temporada s’han caracteritzat per  ser diferents segons la generació que es tracti, doncs en edats més primerenques 2005 i 2004, es pretén fer partícips a més nens i nenes per veure com tenim el nivell català, mentre que en generacions més grans com les del 2000 o 2001, es pretén fer entrenaments més reduïts i específics.

La temporada vinent seguirem amb més jornades RDS per seguir fent un seguiment dels jugadors/es referents de moltes de les generacions.

En les properes setmanes publicarem al lloc web de la FCT el calendari de convocatòries, que com aquest any les fa l’equip tècnic de la FCT.

DIRECCIÓ ESPORTIVA FCT

Share