Notícies

Finalitzada la segona jornada del programa RDS amb nens i nenes del 2001.

El dijous dia 7 la FCT va seguir amb el programa RDS. En aquesta ocasió va convocar als tennistes nascuts l’any 2001, convocant als jugadors i jugadores més destacats.

La jornada va permetre gaudir d’un gran nivell de tennis, amb els jugadors i jugadores donant la millor versió d’ells, i amb una il·lusió molt gran en totes les fases de la trobada.

Aquestes trobades, permeten als tècnics de la FCT veure l’evolució  dels millors jugadors/es de cada generació, i posa a disposició dels seus tècnics respectius, les gravacions de vídeo per poder fer un anàlisi tècnic més acurat.

En aquesta ocasió es va convocar fins a 32 participants, dels quals n’hi havia 16 de masculins i 16 de femenins, formant part de 18 clubs diferents.

A més de la raó de ser del programa (Recerca, Detecció i Seguiment de jugadors/es catalans/es), creiem molt útil la seva creació per tal de donar un impuls i una il·lusió a tots els nens i clubs i ajudar a créixer els practicants del tennis, d’on en sortiran els futurs tennistes.

El dimarts 12 de novembre, seguim amb el programa. En aquesta ocasió els protagonistes seran els nascuts el 2002.

Finalitzada la segona jornada del programa RDS amb nens i nenes del 2001.

 

Share