Notícies

FINALITZADA LA 42ª EDICIÓ DEL TROFEU “JOAN COMPTA IN MEMORIAM”

Una vegada més el CT de la Salut va ser seu del Trofeu “JOAN COMPTA” en la seva 42ª edició, i com va essent habitual ha estat un èxit tant d’organització com de participació, on tots els treballadors del club i directius han posat els 5 sentits per tal que l’esdeveniment fos un èxit.

La prova femenina se l’ha adjudicat el C.T. Avila, vencent al C.T. Ejido per 21 en un disputat doble final, mentre que en la categoria masculina el CT València s’ha imposat a la final per 3 a 1 al CT Torrevieja.

Pel que fa a la representació catalana, el quadre masculí ha comptat amb 9 equips catalans, mentre que el quadre femení en tenia 8.

Destacar el paper dels equips catalans femenins, on el RCT Barcelona i el CE Laietà varen accedir a les semifinals perdent en ambdós casos en el super tie-break del doble decisiu davant CT Ejido i CT Avila respectivament. Al mateix temps destacar que CT Tarragona i A. Sanchez-Casal varen arribar a la ronda de quarts de final.

En el quadre masculí el representant català més destacat va ser el CT de la Salut, que va perdre els quarts de final davant el finalista del torneig, el CT Torrevieja per 3 a 2 en el doble decisiu.

El Club Tennis de la Salut ha gaudit novament del millor tennis estatal en edat infantil, on hi havia la majoria de jugadors i jugadores referents a nivell Nacional, i ja s’ha pogut veure que el tennis català i espanyol gaudeixen de molt bona salut i molts joves tennistes amb ambició per arribar ben lluny en aquest esport.

Share