Finalitza el Tennis Europe Sánchez Casal Youth Cup Dani Usón in Memoriam

La presència espanyola a cadascuna de les finals, tant a categoria masculina com femenina sots-14 i sots-16, ha demostrat l’excel·lent  moment pel que està travessant les joves promeses nacionals.

El torneig ha reunit als millors jugadores europeus a les pistes de terra batuda de l’Acadèmia Sánchez Casal, on Jorge Lopez en categoria sots-16 i Eva Guerrero en sots-14 s’han proclamat campions en les seves categories.

En masculí sots-16, Jorge Lopez, molt sòlid durant el torneig i que va resultar vencedor al dobles s’enfrontava al grec Iliopoulos, guanyant finalment per 61 i retirada per lesió. D’altra banda, la prova femenina sots-16 la jugadora Irene Burillo s’enfrontava a la cap de sèrie número 1, la russa Anna Blinkova, final que es va decantar a favor de la russa per 64 60.

La sorpresa a la categoria sots 14 la va protagonitzar Lucas Franco guanyant a semifinals al cap de sèrie número 1, l’israelià Yshai Oliel, on s’enfrontava a la final al britànic Max Stewart, tot i que a la final el britànic va alçar el títol per un 61 60. En aquesta mateixa categoria però en femení, el duel espanyol entre Noelia Bouzo i Eva Guerrero , es va decantar a favor d’Eva Guerrero per 63 61.

Per la seva part, Sergio Casal, va destacar a l’entrega que “aquest tornejos són molt importants per als joves, ja que assoleixen una important experiència i ja van veient passos importants cap al futur”

Mentre que Alex Costa, Directora del Torneig,  va destacar “ el gran nivell de tennis així com el comportament dels jugadors tant a dins com fora de la pista” i va ressaltar que “ l’Acadèmia Sánchez Casal fa un esforç per continuar organitzant tornejos d’aquest nivell”.

Miquel Mateo, vocal de la Federació Catalana de Tennis, va ressaltar “el gran esforç que realitza l’Acadèmia Sánchez Casal per l’organització d’aquestes competicions”.

A l’entrega de trofeus, es va viure un moment molt emotiu ja que la família del qui va ser jugador de l’Acadèmia fa uns anys, Dani Usón, va  assistir-hi i va rebre el reconeixement i estima de tota l’organització .