Notícies

Finalitza el NIKE JUNIOR TOUR A Saragossa amb 1 campió i 3 finalistes catalans.

Aquest passat cap de setmana ha finalitzat el torneig de Saragossa del NIKE JUNIOR TOUR 2014. Els resultats han estat molt positius per les diferents expedicions amb jugadors catalans, amb un campió i 3 finalistes en les diferents finals.

Pel que fa a la categoria infantil masculí, destacar la gran victòria de Nil Giraldez vencent en les diferents rondes a tots els favorits per a guanyar el torneig. Molt de mèrit té la seva victòria, doncs després de tenir un duríssim partit de semifinals amb el primer cap de sèrie del torneig, es va plantar a la final i de nou va tenir un partit maratonià enduent-se la victòria després de vèncer 63 36 76 davant el segon favorit del torneig Sergio Gomez.

Pel que fa a la categoria infantil femení, la Marta del Pino va aconseguir arribar a la final, però en aquesta ocasió va perdre davant Lucia Cortez. La Marta va fer un gran torneig, però va pagar el desgast del partit de les semifinals davant Carlota Martinez, i va perdre la final per 61 61.

En la categoria aleví, també vàrem tenir representants catalans a la final. En el quadre masculí, en Jorge Plans va perdre en una igualada final per 75 62 davant Angel Guerrero, que a les semifinals havia derrotat al també català Xavi Matas. Ambdós jugadors varen demostrar, està entre els millors d’Espanya de la categoria.

En la categoria aleví femení, destacar l’accés a la final de Clara de Santiago, que va accedir a la última ronda després de vèncer la 2ª cap de sèrie Angela Juarez, i va ser la única jugadora que li va posar la por al cos a la màxima favorita Dami Edibson, que havia accedit a la final demostrant el perquè era la gran favorita. El resultat final va ser 63 64.

Amb aquest torneig acaba el circuit 2014, amb un balanç molt positiu per les jugadors i jugadores catalans/es, doncs molts d’ells han demostrat estar a un gran nivell, i ara els jugadors estan pendents de l’actualització del rànking del Circuit Nike, per saber si s’han classificat per jugar el màster.

Direcció Esportiva FCT

Finalitza el NIKE JUNIOR TOUR A Saragossa amb 1 campió i 3 finalistes catalans.

Share