Notícies

Finalitza el III Futures "Ciutat de Castelldefels"

El passat diumenge 1 de febrer es va disputar la final i jornada de cloenda del III Futures “Ciutat de Castelldefels”.
La van protagonitzar el francès Guillame Hamoud, favorit del públic pel seu carisma, simpatia i per haver salvat 3 pilotes de partit a quarts de final, i el polonès Gregorz Panfil que sense fer molt de soroll però desplegant un tennis de molts i variats recursos, va plantar-se a la final sense haver cedit un sol set en el torneig.

No en va es va desfer amb comoditat a la ronda anterior del primer favorit, Rubén Ramirez.

El primer parcial va ser pel jugador polonès per un clar 6/2, va cedir el segon per 6/4 i en el tercer el francès es va col·locar per davant en dues ocasions per 2/0 i 4/3.

El fort vent va fer molt difícil la tasca dels tennistes i la major experiència i recursos del polonès van fer que s’imposés per un 6/4 no sense abans desaprofitar 3 pilotes de partit i recuperar dos breaks points que haurien suposat l’empat a 5 jocs i que hagués afegit més emoció a aquesta disputada final que va estar a l’altura de la resta del torneig i no va defraudar a les més de 400 persones assistents i autoritats que van presenciar el partit.

Per tant, en Gregorz Panfil és el just vencedor d’aquesta edició que s’embutxaca un premi de 900$, i 18 punts ATP que sumarà per millorar la seva classificació i seguir amb èxit aquest inici de temporada.

Van assistir i van fer els honors en la cerimònia de lliurament de trofeus els presidents del Club de Tennis Andres Gimeno, Joan Querol, de la Federació Catalana de Tennis, Joan Navarro, l’Alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelldefels, Marc Soler i el nostre estimat soci fundador Andrés Gimeno Tolaguera.

Un cop acabades aquestes tres setmanes de tennis de primer nivell que es va iniciar amb la Pre – prèvia el dia 10 de gener fins a la Final del diumenge 1 de febrer, el Club ha rebut més de 150 jugadors i altres acompanyants, entrenadors, etc. de 18 nacionalitats diferents. S’han consumit més de 50 quilos de plàtans i usat més de 1000 pilotes.

Des d’aquí desitjar a tots els participants molta sort en aquest 2015 i esperar que tornin al nostre Club en el IV Futures “Ciutat de Castelldefels” que ja comencem a preparar per al 2016 amb més il·lusió que mai perquè encara surti millor.

Finalitza el III Futures "Ciutat de Castelldefels"

Share