Notícies

Finalitza el Curs de Tècnic de Nivell 1 a Tarragona

El Club de Tennis Tarragona ha estat escenari del primer curs de Tècnic d’Esport de nivell 1 en Tennis de la temporada  2016.  El curs, organitzat conjuntament amb l’Escola Catalana de l’Esport, és una formació oficial amb accés al Registre de Professionals de Catalunya, i que dona accés als professionals a impartir formació en tennis en nivells bàsics i d’iniciació.

Els alumnes han realitzat les diferents sessions de caràcter teòric i pràctic, i de temàtiques relaciones amb la metodologia a la iniciació al tennis, fonaments de la tècnics-tàctics, desenvolupament professional, història i reglamentació.

En paraules del nou Director de l’Àrea de Docència i Recerca, en Roberto Velilla, valorava molt positivament la realització del curs i comentava que “aquesta promoció del 2016 ha estat la primera on s’ha implementat l’actualització de nous continguts i pràctiques didàctiques del professorat, amb l’objectiu de donar un salt qualitatiu en la formació de Tècnics”.

El proper curs programat de nivell 1 es realitzarà a finals del mes d’abril a la província de Lleida , en aquest cas a les instal·lacions del Sicoris Club.

IMG-20160419-WA0004

IMG-20160419-WA0005

Share