Notícies

Final del Campionat de Catalunya de Tennis Universitari FCT-ECU

El passat dissabte 9 d’abril es va disputar la final del Campionat III Campionat de Catalunya de Tennis Universitari FCT-ECU  a les instal·lacions de la FCT al Centre Municipal de Tennis Vall Hebron.

La competició, organitzada conjuntament per la FCT, la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i l’Esport Català Universitari (ECU) que agrupa els serveis d’esports de totes les universitats catalanes, ha comptat amb una participació al voltant de 40 jugadores i jugadors estudiants  de les universitats següents: Universitat de Girona (UdG), Universitat Abat Oliba-CEU (UAO), Universitat de Barcelona (UB), Universitat Rovira i Virgili (URV), Universitat de Lleida (UdL), Universitat Oberta de Catalunya (UOC), Universitat Pompeu Fabra (UPF) i Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

La final masculina la va disputar David Canudas contra Manel Pérez (2), Canudas que ha realitzat un molt bon nivell de joc durant tota la setmana es va imposar per 6/0 6/2 a Pérez que era al cap de sèrie número dos del Torneig. La final femenina la van jugar entre Andrea Balcells (1) i Carla Garcia (2), Garcia va guanyar la final per 6/4 i 6/0. La final de dobles es va jugar entre la parella Roger Ordeig i Gil Sala contra la parella Vicent Ferrara i Thomas Ramos, Ordeig i Sala es van proclamar campions de la modalitat de dobles guanyant a la final per  6/1 6/1.

 

Share