Notícies

FESCAT 2014 | 2a Fira de l'Esport Federat

L’Arc de Triomf, el passeig Lluís Companys i el Parc de la Ciutadella seran l’escenari, el proper diumenge 25 de maig, de FESCAT2014, la 2a Fira de l’Esport Federat Català.

Aquesta cita, organitzada per Firasports i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, té com a finalitat promocionar la pràctica de l’esport federat i donar a conèixer la variada oferta esportiva que hi ha Catalunya.

En aquesta segona edició de la Fira de l’Esport Federat, el passeig Lluís Companys i el Parc de la Ciutadella de Barcelona s’ompliran amb més de 40 federacions esportives catalanes per poder ensenyar i promocionar l’esport entre els més petits. L’entrada serà gratuïta i les diferents federacions oferiran un munt d’activitats, tallers i exhibicions per a què els més petits puguin gaudir de l’esport com mai l’han vist en un espai obert a tothom.

La Fira obrirà les portes a les 10 h i ja a primera hora, a les 10.30 i els més petits podran gaudir fins les 18 h de les activitats que oferiran les més de 40 federacions en els seus respectius estands.

Hi haurà una àmplia i variada oferta d’activitats entorn tant dels esports clàssics, com els d’aigua, de combat, d’equip, a la natura, a sala, de raqueta i d’esport adaptat. Tot un esdeveniment esportiu per consolidar i promocionar l’esport a casa nostra entre els més petits.

Share