Ferran Calvo i Paula Badosa campió i sotscampiona del Memorial Nacho Juncosa

Les instal·lacions del Centre Internacional de Tennis de Cornellà han estat escenari de l’1 al 8 de setembre de la 10º edició del torneig de tennis internacional, Memorial Nacho Juncosa que ha proclamat a Ferran Calvo i a Paula Badosa com a campió i sotscampiona.

En la categoria masculina, Ferran Calvo, cap de sèrie 3 va aconseguir proclamar-se campió davant Pedro Martínez, cap de sèrie 6 per un disputat 6-0, 6-7(2) i 6-4.

En la prova de dobles la parella, cap de sèrie 4, integrada per Pedro Martínez i Jorge López es va imposar per 6-3, 4-6 i (10-6) a la parella formada per Antonio Batlle i Robert Herrera.

Pel que fa a la categoria femenina Paula Badosa del CT Barcino i cap de sèrie 5, s’ha proclamat sotscampiona en la prova individual al perdre en la final davant la russa i cap de sèrie 1, Anna Blinkova per 6-2, 6-7(5) i 6-3, i campiona en la prova de dobles fent parella amb Natalia Serrano, caps de sèrie 3, davant les russes i caps de sèrie 1, Polina Golubovskaya i Diana Krasnova per un igualat 6-3 i 6-2.

La jornada va concloure amb l’acte de lliurament de trofeus presidida per Nacho Juncosa, director del torneig, Joan Navarro, president de la FCT i Josep Maria Parrado, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Cornellà. Maite i Cuca Juncosa i Jaume Cors, membres del comitè organitzador van recolzar amb la seva presència l’acte institucional.