Notícies

Inici activitats amb la Fundació Funamment

El passat 12 de setembre de 2012, la Fundació Funamment va organitzar una jornada de formació sobre el programa de tennis pel col·lectiu de persones amb transtorns mentals, agrupats per la Fundació Funamment al Museu del Tennis Català.

Aquesta formació es va desenvolupar amb la col·laboració de la Federació Catalana de Tennis, l’oenegé Esport Solidari Internacional – Raquetes sense Fronteres, l’entrenador de tennis professional Gabi Urpí i altres tècnics de clubs catalans.

La jornada de formació per als tècnics va tractar les diferents orientacions metodològiques a l’hora de treballar amb aquest col·lectiu, les pautes per a l’organització de les sessions de tennis i els beneficis que pot aportar el tennis en aquestes persones.

Aprofitant la jornada de formació, el passat dimecres 17 d’octubre 2012 es va realitzar una sessió pràctica amb el col·lectiu, al Torribera Complex Esportiu, on van poder conèixer les instal·lacions i gaudir de la pràctica esportiva amb la col·laboració d’altres companys.

Diferents instal·lacions esportives han iniciat aquest any aquestes activitats que tindran una durada fins al mes de juny del 2013. El CT Comarruga gaudirà del segon any d’activitats amb aquest col·lectiu mentre que el CIT Cornellà va iniciar per primer cop les activitats el dia 2 d’octubre.

Share