Notícies

VIII Jocs Esportius Institut Guttmann

La Federació Catalana de Tennis ha organitzat entre els dies 13 i 14 de setembre els VIII Jocs esportius Institut Guttmann. L’edició d’enguany ha tingut com a principal objectiu promocionar i ensenyar a pacients i expacients la gran diversitat de modalitats d’esports paralímpics.

El programa de les jornades es va dividir en dos grans blocs: durant el matí es van portar a terme, de manera pràctica, diferents disciplines esportives paralímpiques, d’entre elles el tennis i, durant la tarda, es va donar pas a una sèrie de conferències realitzades per esportistes professionals i d’altres persones relacionades amb el món de l’esport adaptat.

La Federació Catalana de Tennis col·laborarà amb la realització de sessions pràctiques per a persones amb discapacitat impartides pel tècnic i professor especialitzat, en Jose Aguado. La tarda del divendres, en Quico Tur i l’Elena Jacinto tennistes participants als Jocs Paralímpics de Londres 2012 van participar a la conferència “Una experiència paralímpica”.

Més informació: Programa VIII Jocs Esportius Institut Guttmann

Share