Notícies

VIII Jocs Esportius Institut Guttmann

Durant els dies 13 i 14 de setembre la Federació Catalana de Tennis va organitzar els VIII Jocs esportius Institut Guttmann. L’edició d’enguany va tenir com a principal objectiu promocionar i ensenyar a pacients i expacients la gran diversitat de modalitats d’esports paralímpics.

En la jornada del matí de dijous i divendres es van practicar diferents disciplines esportives paralímpiques, d’entre elles el tennis. El tècnic i professor especialitzat, en Jose Aguado va impartir les sessions pràctiques per a persones amb discapacitat. Els participants van realitzar activitats i jocs de familiarització i posteriorment van practicar els cops bàsics del tennis.

Cal destacar la participació dels 20 alumnes per sessió durant els dos dies que va durar la jornada. Aquests van poder experimentar les sensacions de practicar el tennis amb una cadira de rodes esportiva que els hi va facilitar la Federació Catalana de Tennis.

Finalment, el divendres per la tarda, en Quico Tur i l’Elena Jacinto tennistes participants als Jocs Paralímpics de Londres 2012 van participar a la xarrada “Una experiència paralímpica”.

Share