Notícies

Quico Tur, campió d’Espanya; Bàrbara Vidal, subcampiona.

El tennista barceloní, Quico Tur, màxim favorit de la competició, va revalidar el seu títol de campió d’Espanya de Tennis en Cadira de Rodes que es va disputar a les pistes del Centro Deportivo Municipal ACTUR de Saragossa.

Tur, que no va cedir cap set en tota la competició, es va imposar a la final al gallec Martín Varela per 6/4 i 6/2. Per arribar a la final, el nostre representant s’havia desfet del jove madrileny Roberto Chamizo per 6/2 i 6/1 mentre que Varela havia derrotat al també madrileny Daniel Caverzaschi per 6/3, 4/6 i 6/4.

Per arrodonir la feina, Quico Tur, també va guanyar el títol de dobles al costat del gallec Alvaro Illobre en superar per 6/2, 2/6 i 11-9 a la parella formada per Varela i Pérez.

Pel que fa a la competició femenina, la catalana Bàrbara Vidal, primera favorita, no va poder aconseguir el títol i va caure as la final davant la valenciana Lola Ochoa, segona cap de sèrie, que es va imposar per 6/4 i 6/3. A les semifinals, Bàrbara Vidal havia guanyat per 6/1 i 6/3 a Nadia Goyoeneche i Ochoa havia superat a Beatriz Espuig per 6/1 i 6/2.

Share